Cadaroraan wordt Cadaroraan-altiar

We zijn weer gegroeid, zo begin je 25 jaar geleden met z’n tweeën en ben je nu ineens een gezin van acht.

Dani wordt 19 maart 21 jaar oud dus dat moet gevierd worden. In december 2012 zijn we met Ro’s verjaardag naar Atlantic City gegaan want zij wilde New York in kerstsfeer zien en ze wilde 21-en (Black Jack) op de dag dat zij 21 werd. Dani hebben wij dezelfde vraag voorgelegd. Waar wil je zijn op je 21ste verjaardag? Na lang nadenken en afwegingen maken wilde hij de dag dat hij 21 wordt in Las Vegas zijn.

Al snel kwamen de aanmeldingen. Alvaro (onze schoonzoon) had zich al heel snel aangemeld, gokken in Las Vegas die kans zou hem niet ontnomen worden. Ro en Tiamo mochten ook wel mee maar hij zou zeker gaan. Ang had zichzelf allang uitgenodigd, waar we ook heen zouden gaan, hij zou aanwezig zijn op de verjaardag van zijn neef. Last but not least Arie (onze schoonzoon), natuurlijk zou ook hij op de verjaardag van zijn vriend aanwezig zijn.

Het plannen kan beginnen. Dani zit nog op het MBO dus officieel nog leerplichtig, dit wil zeggen dat je niet te lang van school weg kunt blijven. Het wordt een reis van 10 dagen. Wat gaan we doen? Vliegen naar Las Vegas dan via Zion, Bryce, Monument Valley en Grand Canyon rijden naar Phoenix en daar dan weer het vliegtuig pakken om terug naar huis te vliegen. Of vliegen naar Las Vegas daarna naar Los Angeles en eindigen in San Francisco. We zijn nog steeds democratisch bezig dus meeste stemmen gelden en het is een half rondje steden geworden.

Tickets zijn aangeschaft via Cheaptickets, we vliegen 16 maart naar Las Vegas en op 27 maart vliegen we vanaf San Francisco terug. Jaaaaaa, ik weet het, dit zijn geen 10 dagen maar 12, nou, kijk, dit heeft een verklaring, 10 dagen is wel heel erg kort, je bent sowieso al twee reisdagen kwijt, dan blijven er nog maar 8 dagen over, dat is natuurlijk niet veel. We vertrekken dus niet op donderdag zoals we eigenlijk bijna altijd doen, maar op woensdag. Als je maar lang genoeg met de kalender bezig bent dan zie je op een gegeven moment vanzelf dat het 27 en 28 maart Pasen is. Jipppppppieeeeeee nog een dag erbij, uiteindelijk is het niet veel 10 volle dagen voor 3 wereldsteden maar we zullen het ermee moeten doen.

Nu dat we bijna weggaan beginnen ze toch wel aan mij te vragen of ik nog ga bloggen, in eerste instantie wilde ik het weer NIET doen, het is een te korte trip om daar ook nog eens tijd voor vrij te maken. Mijn geweten begon wel te knagen want het is de eerste USA trip van onze kleinzoon, dit moet natuurlijk vastgelegd worden voor hem, zodat hij het over 10 jaar terug kan lezen. Tiamo dit blog is speciaal voor jou.

Liefs,

Cadaroraanaltiar

 

 

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Dani's verjaardag. Bookmark de permalink .

7 reacties op Cadaroraan wordt Cadaroraan-altiar

 1. Gea zegt:

  Ohh wAt geweldig leuk!! Wij gaan jullie graag volgen. Hele fijne vakantie en een spetterende verjaardag voor Lieve Daan. Liefs xx

 2. Superleuk om jullie te kunnen gaan volgen, ik kijk uit naar jouw blog!

 3. Petra zegt:

  Super veel plezier met de hele familie en fijn dat we er weer van mogen meegenieten !
  Zijn we toch nog een beetje op Daantjes verjaardag 😘
  En een heel leuk aandenken voor Tiamo als hij later zelf kan lezen waar hij allemaal is geweest toen hij klein was

 4. Demi zegt:

  Te leuk zijn wij allemaal toch een beetje mee op Daans verjaarvakantie

 5. Miranda zegt:

  Leuk,kijk er weer naar uit. xxx

 6. Mary zegt:

  Ohhh wat leuk! Ben heel benieuwd naar alle berichten. Alvast heel veel plezier.
  Lots of love xxx

 7. Annemiek zegt:

  Wat geweldig en een fantastische herinnering voor iedereen, geniet er van!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.