We gaan weer teruuuuuuuuuuug!!!!!!!!

We gaan weer terug! Tickets zijn geboekt, auto is gehuurd en het merendeel van de hotels zijn geboekt. America here we come.

Zoals de meeste van jullie wel weten zijn wij met z’n vieren al twee keer eerder naar de States geweest. Dit jaar doen allebei de kinderen eindexamen, dat moet gevierd worden of ze  nu slagen of zakken.

Alle hoofdstukken in het leven moeten gevierd worden.

Dani hoopt 29 juni 2011 zijn diploma op te mogen halen, Ro weten we nog geen datum van maar aangezien zij al een diploma heeft opgehaald heeft zij zoiets van…… ach, we zien wel, sowieso ga ik naar Dani’s diploma uitreiking.

We vertrekken dus met z’n vijven, natuurlijk mag mijn zelf-uitgenodigde neefje niet ontbreken. Wij zijn in oktober 2009 naar het Noordoosten van USA geweest samen met Ang en Anges. Gedurende deze vakantie heb ik gezegd dat ik in 2011 graag naar het Zuidwesten zou gaan om de diploma’s van de kids te vieren. Hierop ontving ik niet echt een reactie.

Onze verbazing was dus ook zeer groot toen wij een dag na thuiskomst een e-mail kregen van Ang met de vraag wanneer wij zouden gaan in 2011. Wij dachten dat het in juli zou gaan plaatsvinden omdat wij met het au-pair avontuur van Ro zaten.

Even later kregen wij een tweede e-mail: “vakantie aangevraagd voor de maand juli 2011”, even voor de duidelijkheid wij praten nu over oktober 2009. Zijn verweer was dat zijn collega’s ook heel vroeg boekten en nu was hij de eerste en stond het vast.

Ang wij vinden het verschrikkelijk leuk dat je meegaat, en vraag nu alvast je vakantie aan voor de meivakantie 2012 want dan moeten we terug, om het bespaarde geld van de vlucht op te maken.

We vertrekken op 1 juli om 11.40 uur van Amsterdam met British Airways (BA) naar London Heathrow. ’s Middags vliegen we om 14.00 uur naar Phoenix, waar wij om 17.10 plaatselijke tijd zullen landen, het is daar dan 8 uur vroeger dan hier.

De planning was eerst om naar New York te gaan maar………….. een nederlandse-gallega is een dodelijke combinatie. Zoals de zeeuwen zo mooi zeggen: “Ons bin zunig” . Vlucht met Continental Airlines, wat toch wel “onze” vliegmaatschappij is, bleef alsmaar hangen op het mooie bedrag van € 1.150,–. Dan hadden we wel Amsterdam – New York – Phoenix en terug van San Diego naar Amsterdam. Nu vliegen we voor € 660,–, Amsterdam – London – Phoenix en dezelfde weg weer terug. Dat is een verschil van bijna € 500,–, wij hopen dus dit bedrag op te maken in mei 2012. Misschien kunnen we wel gewoon weer in de zomervakantie gaan dan hebben we toch nog twee extra maanden om te sparen.

Good night America………….. wherever you are

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.