10 juli 2011 Las Vegas

Dag 10

Zonsopkomst         05.34 uur

Zonsondergang      19.59 uur

Vandaag onze laatste dag in Vegas. De mannen zijn gisterenavond niet naar het casino gegaan. Ang werd vanmorgen wel om half vijf wakker en is toen in het Bellagio gaan pokeren. Nadat wij samen ontbeten hadden is Car richting het Bellagio gegaan om Ang gezelschap te houden. Ik ben naar onze kamer terug gegaan. Aangezien ik al twee ochtenden gefrustreerd onze blog heb bijgehouden doordat het internet verschrikkelijk langzaam werkte heb ik de monteur van het hotel naar onze kamer laten komen. Hij heeft het internet kastje en kabel geïnspecteerd hierna kon ik eindelijk de laatste twee dagen op een normale manier uploaden.

Rond twee uur ben ik begonnen met het reorganiseren van onze koffers en is de rest naar Ceasars Palace gegaan. Daar hebben ze heerlijk gewinkeld, zonder dat het een cent gekost heeft. Het waren allemaal dure merk winkels. Ro heeft bij Louboutin nog even schoenen gepast, ze waren maar $ 995,–. Papa wilde ze wel kopen voor zijn kleine prinsesje maar dan wel op de terugweg. Hahaha, we zijn wel gek maar niet gestoord!!!!!!

Rond 16.00 uur was iedereen weer op de kamer maar toch gingen we weer allemaal onze eigen weg. Car en Dani naar de Apple Store omdat Dani bij een officiële Apple Store nog wat kleinigheden wilde kopen. Ang siësta slapen, hij had tenslotte maar een hele korte nacht gehad. Ro en ik naar het zwembad. Zwembad was lekker, doordat het bewolkt was waren wij al vrij snel het water uit, want dit geloven jullie nooit, het was gewoon fris in Las Vegas. Gedurende de afgelopen dagen heb ik jullie helemaal niets verteld over het weer. Jullie zullen het misschien niet geloven maar tot nu toe hebben we iedere dag wel regen gehad. Zo dus ook vandaag. Hierna is het toch wel een beetje afgekoeld en is het bewolkt gebleven.

Ro en ik hebben nog een beetje langs het zwembad gehangen en besloten hierna om naar onze kamer te gaan om ook maar een korte siësta te gaan houden.  Nadat we allemaal, behalve Dani omdat die met zijn Apple spulletjes bezig was, een siësta gehouden hebben, zijn we met een taxi naar het Ceasars Palace gegaan om daar iets te eten bij Cheesecakefactory. Waar we zoals gewoonlijk heerlijk gegeten hebben.

Ceasars Palace is schitterend, het lijkt net of je door Rome wandelt met zijn straatjes en fonteinen. Het lijkt allemaal zo echt. De pleintjes zijn zo levendig en het lijkt net of je echt buiten loopt. Natuurlijk is het allemaal nep, we lopen gewoon door een gigantisch gebouw met airconditioning en kijken naar een geschilderde lucht.

Vulkaanuitbarsting

We hebben nog wat geslenterd en zijn toen richting Treasure Island gelopen om naar de piratenshow te kijken. Onderweg hebben we een stop gemaakt bij The Mirage, waar wij even naar de vulkanen show gekeken hebben, maar al snel liepen wij door wat we wilden graag redelijke plekken hebben bij de piratenshow.

Piratenshow

De enige die de show leuk vond was Dani, de rest vond er niets aan, maar of dat nou kwam omdat er een leuke vrouw was ‘Alicia’ of omdat het om de show ging dat weten we niet, we weten wel dat ze uit Californië is en hier voor 5 dagen op vakantie was.

Schitterend

Na de show zijn we naar het Venetian gegaan, buiten waren de grachten leeg, wij hadden echt zo’n “dat hebben wij weer gevoel”. Geen gondels. Geen leuke plaatjes. Jammer. Binnen waren ze er wel maar ondertussen was het al zo laat geworden dat de gondels aan de kant vast geankerd waren. Jammer.

Één van de vele schitterende plafonds van The Venetian

Het was de bedoeling dat wij vanaf Treasure Island/Venetian terug zouden lopen naar ons hotel maar onze voetjes waren al zo moe dat wij dit maar niet meer gedaan hebben. Lekker lui hebben wij een taxi genomen die ons netjes voor de deur van het hotel heeft afgezet.

Het waren twee relaxte dagen in Vegas, we hebben zeker niet alles gedaan wat wij ons voorgenomen hadden. Dat is niet erg, want wij hebben vanavond afgesproken dat wij hier terug komen. Dan voor minimaal 4 dagen. Ang, bij deze, vraag de vakantie maar aan voor 2013. Ro en ik hebben bedacht dat wij dan in 5 verschillende hotels gaan overnachten. Hoeven wij niet zoveel te lopen en zien we toch wat de moeite waard is.

De kinderen en ik gaan naar bed en de mannen…………………. Ach, waar zullen zij heen gaan?

Liefs,

Cadaroraan

2 reacties op 10 juli 2011 Las Vegas

 1. Gos zegt:

  Ja het móet soms echt wel twee keer kijken zijn bij die Amerikanen. Entertainment verzorgen kunnen ze als de beste. Ik was wel benieuwd naar de belevenissen van de heren. Kan je ook interviews doen met je familieleden? Lol.

  • cadarora zegt:

   Mannen praten niet zoveel.
   Interview
   Hebben jullie gespeeld vannacht? Ja
   Hebben jullie gewonnen? Gelijk gespeeld.
   Hebben jullie het naar je zin gehad? Ja
   In welk hotel hebben jullie gespeeld? Bellagio

   Einde interview

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.