Voorbereidingen

 Wat gaan we doen? Hoe lang gaan we? Wel Hawaii, niet Hawaii? Wanneer gaan we?

Deze vragen moeten we eerst zien te beantwoorden.

Oké, we beginnen bij de eerste vraag.  Rondje zuidwest dat was makkelijk beantwoord, aangezien we Florida en noordoost al bezocht hebben. We gaan dus voor de Nationale Parken en voor de steden waarover we alleen maar gedroomd hebben.

Phoenix dit is de stad waar we aankomen. In de zomer bloedheet, met echt noemenswaardig de Apache Trail.

Las Vegas voor Car en Ang, onze pokerspelers in het gezelschap.  

San Francisco voor Car en mij, wij zijn tenslotte opgegroeid met The Streets of San Francisco, Escape from Alcatraz en ook al was ik toen al “volwassen” Full House.

Los Angeles voor Ro en Daan, tenslotte zullen we hier toch naar een of ander pretpark gaan.

San Diego, ja waarom gaan we naar San Diego, ik weet het niet. De afbeeldingen die ik gezien heb vind ik mooi en aangezien we in Orlando niet naar Seaworld zijn gegaan, zullen we dit hier zeker niet overslaan.

Dit was niet moeilijk te beantwoorden.

De tweede vraag, hoe lang gaan we? Ik wil 5 weken,  4 weken zuidwest en 1 week Hawaii. Car wilt korter, hij kan niet 5 weken de garage dicht gooien. Ang ziet ook op tegen 5 weken, aangezien hij dit nooit voor elkaar krijgt bij zijn werkgever. Ach, ik ben de beroerdste niet, we slaan 1 week Hawaii over en laten dit voor de volgende keer dat wij hier zijn, hebben we in ieder geval nog iets te wensen.

Derde vraag gelijk beantwoord.

Vierde vraag was ook lastig. Gaat Romy au pair, dan moeten we voor begin augustus terug zijn, want dan gaat zij midden augustus weg. Ze hoeft de beslissing pas eind maart te maken, zo lang hebben wij niet, want de vliegtickets moeten op een gegeven moment geboekt worden. We nemen het zekere voor het onzekere en gaan begin juli weg en komen begin augustus terug.

Dan kunnen we nu met de voorbereidingen beginnen.

Good night America………….. wherever you are

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.