6. Maandag 9 april 2018

We beginnen ook vandaag weer relaxt en checken om elf uur uit. Onze albino Arabier wordt weer voor gegaloppeerd en we maken onze gebruikelijk stop bij de zeemeermin. Dit kan toch alleen hier. Je telefoon en portemonnee zonder toezicht laten liggen.

Nu zetten we de landkaart weer aan en gaan op zoek naar de Harley Davidson winkel van Dubai. Na nog even eigenwijs te zijn geweest rijden we toch maar weer naar de autosnelweg en we zijn in een mum van tijd op de plaats van bestemming.

Het gewenste shirt wordt gekocht en na wat rondgelopen te hebben staan we buiten en pakken we alweer de E 11 naar het airport.

Eerst nog even onze albino wat te drinken geven en dan kan hij weer teruggeven worden aan zijn rechtmatige eigenaar. We nemen afscheid van hem en bedanken hem vriendelijk voor de bewezen diensten.

Het droppen van de koffer gaat vlot en het gaat er nu allemaal wat minder chaotisch aan toe. Nog steeds wel druk maar het loopt allemaal net wat soepeler dan toen we aankwamen. We krijgen een stempel in ons paspoort dat we het land ook weer verlaten hebben en kunnen op zoek naar onze gate. Bij het poortje blijf ik piepen, schoenen heb ik al uit, bril wordt aan de beambte gegeven, ik heb alleen nog maar mijn BH wat het alarm kan doen afgaan. Neeeeeee, die trek ik niet uit, ik word gewoon apart genomen in een hokje en wordt daar door een dame gefouilleerd. Ook Car lukt het niet om zonder te piepen door het poortje te komen, hij krijgt geen voorkeursbehandeling en wordt gewoon en plein public betast. Bij Paul kopen we wat croissants aangezien de broodjes er niet uitzien. We eten deze bij de gate op en appen ondertussen nog even met de kids. Al snel gaan we boarden en eindigt hier toch echt ons verhaal.

De rest kunnen jullie in omgekeerde volgorde lezen op dag 1. Het enige verschil is dat op de menukaart nu staat zalm en chicken. Ik ga voor de zalm en Car gaat voor de kip.

Liefs,

Papa en mama.

P. S. Vandaag te druk gehad om naar het weer te kijken. Het zal wel weer zonnig zijn met hier en daar een bui. Toevallig is die bui altijd hier waar wij ons bevinden.

Dit bericht werd geplaatst in Dubai 2018. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.