14. Cocoa Beach – Mary Lake

Maandag 24 oktober 2016

150 km

Voor Tiamo begint deze dag super relaxt. Het ontbijt is in dit hotel ook weer lekker uitgebreid. Het enige nadeel is dat je maar tot 09.00 uur kunt ontbijten. Voor Car en voor mij is dat geen probleem, wij zijn altijd wel vroeg wakker. De kids, dat is een ander verhaal, het is niet zo dat ze tot 12.00 uur slapen of zo hoor, maar ze worden meestal tussen 09.00 en 09.30 uur wakker, dus ja dan haal je het ontbijt niet meer. Geen probleem voor Tiamo, want opa zorgt er dan altijd voor dat hij in ieder geval iets te eten heeft. Zo heeft Tiamo vandaag gewoon ontbijt op bed.001

Vandaag is onze laatste volle dag in de States, ik wil afscheid nemen van het warme zeewater, eerste stop wordt dus de oceaan. Tweede stop wordt een outlet want Ro wilt shoppen wat zij heeft nog wat dingetjes op haar verlanglijstje staan. Derde stop wordt TgiF want Alv wilt nog 1 keer zijn Jack Daniel’s Ribs. Ik heb al een hotel geboekt voor vanavond in Mary Lake, dit is ongeveer 20 km van het vliegveld.

We gaan op zoek naar de Cocoa Beach Pier. Natuurlijk rijden we eerst de verkeerde kant op maar dat is helemaal niet erg anders hadden we een groep mensen gemist die heel fanatiek met borden en vlaggen van Trump staan te zwaaien. Wat geweldig om te zien. Natuurlijk heb ik mijn camera niet op tijd klaar om hier een foto van te maken, geen probleem, mijn man keert gewoon de auto en we proberen het nog een keer. Als Trump in Florida verliest dan komt het echt door de mensen die er niet voor durven uit te komen dat ze voor Hillary zijn, want wij hebben in ieder geval veel meer maar dan ook echt veel meer bordjes gezien voor Trump. Nog twee weken en dan zullen we het weten.001a

Op zoek naar de oceaan. Al snel komen we aan bij de pier van Cocoa. We kopen een ijsje en slenteren een beetje over de pier die niet echt veel voorstelt maar toch op zijn eigen wijze wel heel gezellig is.

We lopen de trap af en zijn gelijk al met onze blote voetjes op het warme zand. We hebben alle vier heel veel moeite om vanaf morgen afscheid te moeten nemen van deze warmte en terug te keren naar onze natte koude werkelijkheid. We stropen onze broekspijpen op en lopen nog even de oceaan in. Het water is ook hier weer heerlijk. We springen over de golven heen en hebben met z’n allen nog even lol.005

Het wordt nu echt tijd om afscheid te nemen, het is een uurtje rijden naar Orlando. Tom wordt ingesteld op de Premium Outlets. Ro doet haar inkopen, Alv koopt nog wat shirts en een rugtas, wij kopen voor Dani een Tommy tas en dan ben ik er klaar mee. Ik pak de buggy en Tiamo en wij gaan gezellig naar de Starbucks drinken een kop koffie op het bankje voor de deur, Tiamo speelt wat en ik klets wat met een Colombiaanse dame. Heerlijk. Al snel volgt Car ook, voor hem is het nu ook wel genoeg geweest al het winkelen.006

Hierna stellen we Tom in op een Bed, Bath and Beyond, mijn neefje heeft een bestelling geplaatst maar in deze BBB was het niet voorradig. Sorry Ang, niet gelukt. Ach, het is niet onze enige mislukking. De Tommy tas die Dani graag wilde, hebben ze ook niet meer en Lindsay (mijn kapster) heeft gevraagd voor een lipliner van Mac en dat is ook niet gelukt.

Na de TgiF rijden we naar ons hotel waar we heel de auto leeg halen, de koffers helemaal inpakken en ik al snel op bed lig met mijn laptop. Car kijkt wat tv en heeft ondertussen contact met Antonio van Real Street Performance. Zij spreken bij een McDonald’s in de buurt van het hotel af . Car verteld hem over zijn ervaring met de straatracers van Orlando en ze hebben het natuurlijk ook over zaken. Zo sluiten we een leuke relaxte low budget vakantie af.

Liefs,

Catirora-alv

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Florida. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.