Cara wordt Cadara

We wisten in 2011 al dat we in 2013 weer naar de States zouden gaan. Gewoon omdat Yellowstone NP nog op het lijstje staat en Mount Rushmore. Wat wij toen nog niet wisten, was dat onze zoon in augustus 2012 voor een jaar naar de Verenigde Staten zou vertrekken. Hij wilde heel graag aan een High School programma meedoen en een jaartje leven in een Amerikaans gezin met Amerikaanse vrienden.

Het was dus al vrij vroeg duidelijk dat we in 2013 naar de States zouden gaan om kennis te maken met Dani’s Amerikaanse leven en vooral zijn familie. Wij wilden dit gelijk combineren met een nieuwe rondreis. Natuurlijk zouden Ang en Ro ook mee gaan, maar……………………. het lot had wat anders in gedachte. Ro was de eerste die moest afzeggen. Zij besloot om verder te studeren en in de maand juni heeft zij nog gewoon les. In november haakte ook Ang af, er kwam een huis op zijn pad en die heeft hij gekocht.1e deel van de reis

Wij beginnen dus onze reis met z’n tweeën. Voor het eerst in 22 jaar gaan we samen op vakantie. Samen gaan we onze zoon bezoeken, kennis maken met zijn Amerikaanse familie, zijn vrienden ontmoeten, zijn school bezoeken en aanwezig zijn bij de graduation want die is op 2 juni. Hierna gaan we met z’n drieën verder.

Op een luie zondag had Car een hele leuke route uitgestippeld die wij samen zouden gaan doen zodra de kinderen en Ang niet meer mee zouden gaan. Gewoon van stad tot stad rijden met een heel simpel doel:

 1.  Indianapolis, de Indy 5002e deel van de reis
 2. St. Louis of Nashville
 3. Memphis, Graceland
 4. Little Rock, Bill Clinton
 5. Dallas, Southfork
 6. Houston, we’ve a problem

Nadat onze reisgenoten afhaakten keken wij elkaar aan en met één blik besloten wij dat wij nu onze reis gingen maken. Waarom uitstellen? Bleef nog een klein probleempje over; Yellowstone en Mount Rushmore moesten nog in de reis. De oplossing was zeer eenvoudig, we vliegen van Houston naar Denver en dan begint een vakantie binnen een vakantie. Voor de heren: steden en attractieparken en voor mij: klimmen en klauteren.

3e deel van de reis

Van Denver rijden we naar Salt Lake City. Hierna nemen wij weer afscheid van onze zoon en gaat hij terug naar Black Creek, Wisconsin om afscheid te nemen van zijn familie en vrienden. Wij vliegen naar Washington DC om daar 4th of July te vieren en hierna vliegen wij weer terug naar huis.

Het plannen kan nu echt gaan beginnen. Nu gaan we maar eens kijken wat echt geboekt moet worden. Hotels voor het begin van de reis boeken we niet, we zien wel waar we stranden en dan gaan we op zoek naar een slaapplek. Dit geeft ons wat meer vrijheid om langer of korter te blijven op een plek. Aangezien we dan ook vooral van stad naar stad gaan kan ik mij niet voorstellen dat we in de auto moeten slapen.

Voor het deel Denver naar Salt Lake City moeten we wel iets boeken, zoals in de buurt van Mount Rushmore en Estes NP. Hotels Yellowstone waren al in juni geboekt. Ik wilde het mijn gezin niet aandoen om weer in een tent te moeten slapen net als in Yosemite, daar heb ik geen vrienden mee gemaakt.

America here we come.

Liefs

Cara

Dit bericht werd geplaatst in 2013. Bookmark de permalink .

3 reacties op Cara wordt Cadara

 1. Petra Martinez zegt:

  Hey Moon , toch leuk zo’n verlate honeymoon !
  Lekker saampies genieten van alle bezienswaardig heden en dan na 9 maanden de kers op de taart , de bevalling van een zoon van 18 , whahaha , weer lekker vastpakken en doodknuffelen tot je weer weg gaat en dan op 12 juli is de familia weer compleet in holañda . En dan gaat alles weer zijn gewone soms saaie gangetje .

  Peet xxxxx

 2. Je zoon zegt:

  Waar blijft een update?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.