10. Orlando

Donderdag 19 oktober 2016

15 km

Ro had medelijden met Alv en vond het wel een strak plan om ook maar even ziek te worden. Vandaag hebben we dus ook niets gedaan. Car heeft met Tiamo gespeeld in het zwembad, we hebben siësta geslapen en gewoon gerelaxt met laptop op schoot. Rond vijf uur vindt Ro het wel genoeg geweest het op bed liggen. Wat ga je doen na een dag op bed liggen, ja, jullie raden het al, shoppen.

Bij Winkelcentrum nummer 1 vinden we niets leuks, bij Tommy kijken we voor de tas van Dani, ook hier hebben ze hem niet. Bij Tommy uiteindelijk niets gekocht want Ro had een klein akkefietje met de mijnheer van de kleedkamer, blijkbaar mag je niet geholpen worden met het sluiten van je rits bij het passen van een jurk. Dit winkelcentrum is niet echt leuk dus we gaan richting Outlet.

Bij de Adidas worden de bestelde tassen gekocht. Al snel ben ik er weer klaar mee en worden Tiamo en ik afgezet bij het hotel, terwijl de andere drie voor het eten gaan zorgen, die wij in onze suite verorberen. Ik kijk nog even naar Grey’s en kort daarna lig ik al snel te slapen. Car gaat weer op zoek naar de straatracers. Wat gisteravond niet is gelukt, lukt vanavond wel. Ze hebben niet geracet maar wel ervaringen gedeeld.

Liefs

Catirora-alv

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Florida. Bookmark de permalink .

Een reactie op 10. Orlando

  1. DaniDani zegt:

    Kort maar krachtig! Geniet nog van jullie laatste paar uurtjes in de States. Keep smiling! ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.