5. Black Creek – Graduation Day

02 juni 2013

Vannacht ben ik me kapot geschrokken. De wekker gaf aan dat het 10.30 uur was, Car wakker gemaakt en op onderzoek uit want het was eigenlijk best wel donker in de kamer en het kon toch niet zo zijn dat we zoooo lang geslapen hadden. Blijkt dus dat het pas 1 uur was. Ik had gisteren stroom nodig en had dus de kabel van de wekker er uit gehaald, en daarna opnieuw de wekker aangesloten maar ik heb het alarm geprogrammeerd in plaats van de klok, zoals jullie waarschijnlijk wel weten loopt de tijd wel maar blijft een alarm tijd stilstaan. Was even goed schrikken en Car was niet echt blij.

Om half zeven waren we echt uitgeslapen en zijn naar beneden gegaan naar onze gastheer. Hij had voor ons twee steaks en vroeg ons hoe wij onze steak wilde? Nou, niet. 🙂  Sorry, maar wij eten zeker geen biefstuk om 7.00 uur ’s-ochtends. We hadden zijn hart gebroken, wij waren de eerste klanten die geen biefstuk met eieren wilden. Hij had het nog nooit meegemaakt. Een koffie en een donut is genoeg voor ons, eventueel een beetje yoghurt.

02 01

Rond negenen gingen we naar de Krohlows, blog uploaden en alles klaar maken voor het feestje. Jill was bang dat ze te weinig ijs hadden voor de koelboxen, dus Car zou wel “even” ijs halen om de hoek, ongeveer 16 km verderop.

03 04 05

De diploma-uitreiking was een geweldige ervaring.  We liepen de typische bekende gymzaal binnen, die iedereen wel kent uit alle films en gingen langs de kant dicht bij het podium zitten. De “Graduates” kwamen één voor één binnen in hun mooie groene “gown”, jullie weten wel die jurken die ze over hun kleding dragen. Groen omdat dat de kleuren zijn van Shiocton High School. Nadat ze allemaal plaats hadden genomen, werden alle ouders van de geslaagden bedankt. Natuurlijk ook bij Dani, alleen hij was de enige die 4 ouders had die opstonden, het was heel mooi want alle vier onze namen werden opgenoemd. Aan het einde van de ceremonie was er ook het moment dat ze de “caps” (hoedjes) in de lucht gooiden, jammer genoeg net het moment gemist waarop ze de lucht ingingen, dus niet vast kunnen leggen op foto.

07

06

 

08 09

 

Hierna foto’s, foto’s en foto’s ; met vrienden, vriendinnen, kinderen uit de klas van Jill en natuurlijk wij als ouders mochten niet ontbreken. Het duurde gelukkig niet lang, aangezien volgens ons 80% van de school een foto met hem wilde nadat ze de foto gemaakt hadden wilden ze ook nog eens een knuffel, dus al met al nam dit wel wat tijd in beslag. Hierna naar huis, de mannen en de kinderen hebben de tafels klaar gezet en gedekt met oranje tafellakens, servetten en bekers. In de keuken werd nog de laatste voorbereidingen getroffen voor het eten en rond een uur of vier kwamen de eerste genodigden. Sommige gasten hadden voedsel, tafels en stoelen bij zich. Hun manier om Jill werk uit handen te nemen. Onder de gasten waren onder andere de ouders van Jill, de moeder van Neal, broers en zussen van beide en veel vrienden. Ook hebben wij Koni Cruz ontmoet, haar wilde ik heel graag ontmoeten, aangezien zij bij het doorspitten in het Ayusa (exchange organisatie) systeem Dani er tussenuit heeft gepikt. Ze vertelde mij toen zij zijn profiel las gelijk dacht van dat zij ervoor wilde zorgen dat hij hier terecht zou komen, zij is toen doelbewust een familie voor hem gaan zoeken. Ik ben haar hier zo dankbaar voor, ze heeft het perfecte gezin uitgekozen voor onze zoon en wij zullen haar voor altijd dankbaar zijn.

10

Ook de “ouders” van Irem en Vojta waren er, zij hebben ook hun High School diploma gehaald vandaag. Irem komt uit Turkije en zij is een zeer goede vriendin van Dani geworden en Vojta uit Tsjechië. Een ander hoogtepunt was vandaag de ontmoeting met de ouders en grootouders van Zach. Zach heeft dit jaar heel veel voor Dani betekent, hij heeft hem zo vaak opgehaald en hem op sleeptouw genomen, vooral omdat iedere keer dat Zach naar Dani’s huis reed of vice versa  hij een rit van 45 minuten moest afleggen. Opa en Oma van Zach hebben natuurlijk ook een speciaal plekje in zijn leven gekregen aangezien zij hem hebben meegenomen naar Florida met Spring Break en hij daar een geweldige week heeft gehad.

11

Het was heel gezellig veel gekletst met iedereen en voordat we het wisten was het 21.00 uur en was alles netjes opgeruimd en zaten we lekker met nog een paar jongelui om de vuur korf wat na te kletsen over dit jaar. Natuurlijk ging het alarm belletje van mijn lichaam om klokslag 22.00 uur af en werd het voor ons toch echt tijd om naar de Bed en Breakfast te gaan om lekker te genieten van een hopelijk rustigere nacht.

12

Liefs

Cadara

3 reacties op 5. Black Creek – Graduation Day

  1. cadarora zegt:

    Dank jullie wel dames.

  2. Mary zegt:

    Jeetje wat geweldig en gezellig zeg, mooie ervaring.

  3. Lourdes zegt:

    Leuk joh! Gefeliciteerd Dani

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.