34. Salt Lake City

01 juli 2013

Vannacht heb ik ze bijna helemaal niet laten slapen. Potjandorie wat ben ik ziek geweest en ik heb heel de nacht alleen maar liggen blaffen. ’s Morgens toch maar opgestaan voor het ontbijt maar zodra we klaar waren met het ontbijt zijn we weer terug gegaan naar onze kamer. Car en ik zijn ook gelijk weer in slaap gevallen.

Antelope Island State Park is van de plannen geschrapt en zodra we weer een beetje bijgetankt hebben gaan we naar Park City. In Park City zit een Tanger Outlet en Dani wilt zijn jasje die hij in Houston heeft gekocht omwisselen omdat er vlekjes op zitten. Komt nog bij dat hij na deze aankoop een e-mail heeft ontvangen van Calvin Klein dat hij een korting heeft van $ 25,– bij zijn volgende aankoop.

Vanuit het noorden van Salt Lake City rijden we naar het westen toe en we rijden zo een schitterende skyline tegemoet. De mooie gebouwen van Salt Lake City en daarachter de schitterende bergtoppen met het eeuwige sneeuw. Geen foto hiervan want het leek ons niet verstandig om de auto midden op de snelweg even stil te zetten. Onze voorruit heeft inmiddels een putje en jullie moesten eens weten hoeveel lijken we op onze voorruit hebben liggen. Door het raam een foto maken valt dus ook af.

Voordat we gaan shoppen moeten we natuurlijk wel eerst eten, dat valt vandaag niet mee want na vijf weken hebben we zo’n beetje alles wel gehad. Uiteindelijk wordt het Taco Bell, dit jaar waren we daar nog niet geweest. We worden geholpen door een heel lieve dame, we blijven ons verbazen over hoe vriendelijk ze hier toch over het algemeen zijn. Ook al zijn we nuchtere Hollanders, “doe maar gewoon…”, vinden we dit toch ook wel heel erg leuk.

De Olympische Spelen van 2002 hebben zijn sporen wel achter gelaten in Park City. Alles ziet er erg nieuw uit. Nieuwe eetgelegenheden, winkels en hotels. Van ver konden we al een glijbaan in een berg zien liggen. Dani had gelijk zoiets van gaaf daar wil ik wel vanaf, toen we wat dichterbij kwamen bleek dat het helemaal geen glijbaan was. Ze hebben gewoon in een berg gehakt om daar een springschans te maken. Het is zo wel een gek gezicht zonder al dat sneeuw.

01

Nu wordt het toch echt tijd om te shoppen. We kunnen niet veel meer kopen want we zaten al op onze kilo’s in Houston toen we moesten vliegen. Deze kilo’s zijn natuurlijk niet veel minder geworden.

Jasje wordt zonder probleem geruild en we lopen de winkel uit met $ 25,– extra te besteden. Dani houdt ook wel van extreme couponing ;-). We lopen nog even naar de Tommy. Car die koopt eindelijk ook twee t-shirts. Hij heeft volgens mij alleen nog maar twee t-shirts gekocht, niets voor hem, normaal gesproken koopt hij alle winkels leeg. Hij heeft besloten dat ik hem de afgelopen twee jaar genoeg heb uitgelachen om zijn koopgedrag dat hij dit jaar niets koopt. J Hierna nog even langs de Abercrombie daar koopt Daan nog een korte broek en bij Nike worden nog twee polo’s voor Car gekocht. Ondertussen zijn we toch weer vier uur verder, we eten een ijsje en gaan op zoek naar een Walmart, ik wil uien hebben zodat ik misschien wat makkelijker de nacht door kom.

Bij de Walmart kopen we ook een nieuwe trolley, want mijn trolley schuift het handvat niet meer in. In de auto is dit natuurlijk geen probleem maar in het vliegtuig wordt dat een heel ander verhaal.

Na alle aankopen wordt het toch echt weer tijd om richting het hotel te rijden, Car duikt het zwembad in en Daan en ik gaan wat aanrommelen op onze kamer en natuurlijk moet ik alles weer wassen. De koffers moeten we opnieuw herinrichten want in de nieuwe trolley past niet zoveel in als ik graag zou willen.

02

Ro het spijt me maar hier laten we je trolley achter.

Liefs,

Cadara

Een reactie op 34. Salt Lake City

  1. rblancosaa zegt:

    Dat was mn usa trolley gekocht daar en altijs mwwgenomen EN MEE TERUG jullie falen en snappen er niks van het handvat doet het qel je moet er alleen soms lief tegen praten en wat wd40 tussen smeren….. papaaaa dat snap jij toch wel 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.