02 juli 2011 Phoenix – Sedona

Click for Sedona, Arizona Forecast

 

Dag 2      180 km

Zonsopkomst         05.22 uur

Zonsondergang      19.45 uur

Vannacht dus toch last gehad van jetlag. Ik was om twee uur klaar wakker en na het updaten van de blog ben ik maar weer naar bed gegaan. Het was ondertussen vijf uur. Ik naar bed en Car het bed uit, want hij was na zes uur slapen toch wel “uitgeslapen”. Ik heb hem niet wakker gemaakt, hoor, hij was gewoon uitgeslapen. Dat vond ik in ieder geval.

Om zeven uur zijn we allemaal opgestaan en hebben wij de koffers gereorganiseerd, zodat we niet iedere dag alle koffers moeten meeslepen. We zijn uitgecheckt en op zoek gegaan naar Waffle House, daar hadden wij in 2009 heel erg lekker ontbeten. Het was weer heerlijk en “onze”

waitress was zo leuk. Zij vertelde ons dat zij al vijf jaar bij Waffle House werkt maar dat ze gestopt is met waffels eten, omdat haar achterste zo aan het groeien was dat zij het gevoel had steeds achtervolgd te worden.  Super vriendelijk was deze dame van 55 en zo spontaan.

Na het lekker ontbijt op zoek naar een omvormer aangezien die van mij ergens in Capelle ligt. Wij rijden langs een Best Buy (soort Media Markt) kopen er wat spulletjes en zijn toch al weer snel twee uur verder. We rijden verder naar het noorden waar wij in Anthem Outlets tot vijf uur gewinkeld hebben, echt bizar, heel de dag gewinkeld. Ik moet er wel bij zeggen dat we ook wel moesten anders komen wij de komende dagen in een schone kleding probleem aangezien we heel erg weinig bij ons hebben.

Wij vervolgen onze weg en stoppen natuurlijk nog even bij Rock Springs Cafe, wij hadden het advies gekregen om hier even te stoppen foto’s te maken met de Saguaro’s, jullie weten wel die tekenfilm cactussen en dan even bij Rock Springs Cafe een pie te gaan eten. Koffie was niets maar onze apple pie was

heerlijk, Ang vond die van hem, peanutbutter cheesecake pie niet zo.  Nog even wat rond gewandeld in de winkel, leuke snuisterijen verkopen ze hier, waaronder leuke mini vogelhuisjes. Ik opper dat ik er zo een wel wil hebben voor mijn vogels, waarbij Ang mij dus verbaasd vraagt of daar wel een vogeltje in past.  Ik ga helemaal stuk……

De planning was om hierna naar Montezuma Castle en Montezuma Well te gaan. De afslag van Montezuma Castle werd voorbij gereden maar even wandelen naar Montezuma Well wilden wij wel dus deze afslag hebben we wel gepakt. Wandelen, niet dus…….. slagbomen omlaag, het park sluit om 6 uur.

Vanaf hier wordt het alleen maar mooier en mooier, rode rotsen in de verte waar je rustig op af rijdt en een schitterende zonsondergang. Wat is het leven toch mooi.

Nu op zoek naar het hotel, wij slapen vannacht in het Kings Ransom Inn dit hotel hebben wij via Priceline gewonnen.

Kings Ransom Inn

Kamers zijn ruim, netjes en de bedden liggen heerlijk, wat wil een mens nog meer. Om negen uur liggen Ro en ik te slapen, de mannen weet ik niet wat ze zijn gaan doen, Car wilde nog gaan zwemmen, ik weet niet of dat er uiteindelijk van gekomen is.

Aangezien ik gisteren op mijn kop heb gehad van Car en Ro dat ik te veel herrie maakte met mijn nachtelijk escapade, durf ik nu niet zo goed naar mijn kamer te gaan om de camera van Ro te pakken. Deze foto’s houden jullie tegoed.

Liefs,

Cadaroraan

10 reacties op 02 juli 2011 Phoenix – Sedona

  1. Gos zegt:

    Ik heb nog geen post gezien waarin wordt hardgelopen! Of getennist! Heb al wel twee bladzijden over eten gelezen *lol*

  2. matthijs zegt:

    dus zonde dat jullie niets gegeten hebben als je toch last van een jetlag hebt gekregen..food=good!

    • cadarora zegt:

      Het niet eten heeft niet echt geholpen qua midden in de nacht wakker worden. Aan de andere kant ben ik helemaal niet duizelig en licht in mijn hoofd dat had ik de eerste keer wel. Het gaat al wel steeds beter. Vannacht was ik pas om 05.00 uur wakker. hahahahaha

  3. PAULI y Vane zegt:

    Cuidado con los desayunos!!! Si no adios Sonja Bakker. Quieres que te mande a Sonja :p
    Pensar cuando vais a comprar la ropa, porque si seguis asi teneis que volver a comprar al final xxxl.
    Angel no te hagas ilusiones con la casita, contra mas pequena mejor asi no me trais ningun pajarito, solo el tuyo. jejeje
    Ya veo que os lo estais pasando bien. Disfrutar del helicoptero y mandar me una foto de la cara de Carlos jejeje.
    Besitoss

  4. Juanny zegt:

    Apple pie ???? Ramona jij ben toch van de appel kanjers ;-))

  5. carlos zegt:

    Ik was helemaal niet uitgeslapen om 5 uur!!!!!!

  6. Robin A zegt:

    Nou, zo te zien hebben jullie genoeg te doen op een dag… 5 uur winkelen? Ro kennende viel dat niet echt mee…
    ohw, en ik moet zeggen, het dagboek word erg leuk geschreven, het leest in ieder geval erg leuk..
    Veel plezier allemaal en tot over een paar weken..

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.