9. Orlando

Woensdag 19 oktober 2016

10 km

Gisteren hebben we niet veel gedaan maar vandaag overtreffen we ons zelf. Alv heeft een zware nacht achter de rug. Iets wat hij gisteren gegeten heeft is niet goed gevallen en hij is heel de nacht misselijk geweest.001

Opa gaat zwemmen met Tiamo. Ik doe twee wasjes en plaats het blog. Ro die zoekt de route uit die we vandaag willen gaan doen. Alv wordt eigenlijk steeds zieker dus de route van Ro doen we morgen. Aangezien wij ons heel snel aanpassen aan de situatie, gaat bij ons al snel de knop op ruststand. De een slaapt, de ander ligt aan het zwembad en zo komen we heel relaxt de dag door.002

Om half vijf is Alv zo stoer dat hij zijn kamer uitkomt en met ons mee wilt naar de Florida Mall. Ja jullie lezen het goed, weer shoppen. Ro heeft nog geen Abercrombie winkel gezien en wilt toch echt even een stel broeken kopen. Ik heb de opdracht gekregen om een lipliner te kopen van Mac maar tot nu toe geen geluk en ook Dani’s Tommy tas wil tot nu toe nog niet echt lukken. We moeten ook echt even langs een zaak waar we een paar spenen kunnen kopen aangezien ons knulletje zijn spenen is kwijtgeraakt. Vannacht heeft hij dus ook noodgedwongen zonder speen geslapen.

003

Van opa een lekker chocolade ijsje gekregen.

Alv wordt toch weer steeds zieker en al snel rijden we naar ons hotel terug en droppen hem. Wij rijden naar de Publix waar we een gebraden kippetje kopen en wat aardappeltjes. We eten op de kamer en bereiden ons voor op het laatste debat van Hillary en Trump.

Na het debat gaat Car op zoek naar de straatracers van Orlando. Ze schijnen zich te verzamelen bij Orange Blossom Trail (OBT). Zo komt er een einde aan een ontspannen dag voor ons en een misselijkmakende dag voor Alv.

Liefs

Catirora-alv

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Florida. Bookmark de permalink .

2 reacties op 9. Orlando

  1. gea zegt:

    ik vindt het super leuk om deze blog te lezen. Het is zo heerlijk om mee te reizen.Helaas liep ik een paar bloggen achter, en heb dat nu in mijn luie vrije tijd heerlijk ingehaald. Maar wat hebben jullie het weer heerlijk samen daar zo ver over de plas. Geniet nog fijn een paar daagjes samen.. dikke knuf en Toedels.. Gea

  2. Dani zegt:

    Nou moe dat was wel een heel kort verhaal. Waar zijn de grappige anekdotes????
    Papa??? Iemand??? Niemand die wat doms heeft gezegd??
    Love jullie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.