12. Legoland

Zaterdag 22 oktober 2016

110 km

Vandaag zijn we vroeg wakker, we hebben twee rokerskamers gehad, dus we willen eigenlijk zo snel mogelijk uit die stinkkamers weg. Foutje van mijn kant, niet goed opgelet bij het boeken. Snel naar Legoland, natuurlijk rijden we eerst precies de tegenovergestelde kant op, toch maar weer Tom aan het werk gezet. Ach, na een kwartier rijden we weer langs het hotel en dan zitten we eindelijk toch op de goede weg naar Legoland. We rijden richting ingang en zien aan de linkerkant slagbomen openstaan. Ro en ik zeggen natuurlijk gelijk tegen Car dat hij daar moet parkeren want de echte parkeerplaats van het park kost minimaal $10,–.  Zoals jullie nu ondertussen wel weten, zijn we low budget op vakantie, dus kunnen we besparen dan zullen we dat zeker niet laten. Nu zijn de slagbomen weer dicht. Nadat we de auto gekeerd hebben komt er een bus aan en gaan de slagbomen weer open. Wij snel er achteraan en we parkeren onze vierwieler tussen de medewerkers van Legoland.

Wat willen jullie dat ik vertel over Legoland. Dat er heel veel legosteentjes zijn, duhhhhuuu. Dat Tiamo de tijd van zijn leven heeft gehad, duhhuuu. Dat wij volwassenen genoten hebben van Tiamo, duhhhhuuuu. Wij vonden USA in legosteentjes ook heel erg leuk. Las Vegas, New York, San Francisco, Miami en natuurlijk ook Key West, wat nu toch wel een speciaal plekje voor ons is geworden, zijn vertegenwoordigd in legosteentjes.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Het langst hebben we doorgebracht in Duplo Valley. In een binnenspeeltuin heeft Tiamo de tijd van zijn leven, zodra iets een stuur heeft, is hij al gelukkig. Er was een groene grote tractor met aanhangwagen en hij heeft daar zo lang gespeeld met het stuur. Volgens mij heeft mijn dochter de nieuwe Fernando Alonso gebaard, oké voor de Nederlanders onder de lezers, of de nieuwe Max Verstappen. Hij was gisterenavond zo boos en zo teleurgesteld dat hij niet mee mocht karten. Kijken jullie maar gewoon naar de foto’s die spreken voor zich.

Deze slideshow vereist JavaScript.

We lunchen op het park en we eten hier toch wel de meest “onlekkere” (ik wil het blog graag positief houden) hamburger die er bestaat. De hamburgers van de Mac zijn hier echt heerlijk bij en die vind ik al niet te eten. Schoonzoon Arie en dochter Romy zullen het hier wel niet mee eens zijn, maar zij zijn natuurlijk Maccie verslaafd. Na de lunch lopen we terug naar Duplo Valley en kan Tiamo zich weer heerlijk uitleven. Hij speelt samen met zijn vader een hele tijd met allerlei duplo dieren en bloemen die water spuiten als je op een knop drukt. Rond half vier valt Tiamo in slaap en vinden wij het genoeg geweest. We kopen nog een cadeautje voor Dani, kan best wel, Dani is pas 21, hierna nemen we toch echt afscheid van Legoland.

Tom stellen we in op een Best Buy want Dani heeft nog een verzoekje, of we een Echo Dot in het wit voor hem willen meenemen. Hij ging er vanuit dat het niet zou lukken, dat alles al uitverkocht zou zijn maar niets is minder waar, ze hadden nog een stel witte en zwarte. Best Buy is toch wel weer een leuke elektronica winkel waar we al snel een uur hebben doorgebracht. We rijden naar een van de velen Starbucks op International Drive in Orlando en proberen een hotel te boeken, daar het zaterdagavond is, zijn de prijzen nog aardig hoog en ondertussen weten jullie dat we low budget op vakantie zijn. Nadat we een kamer hebben geboekt zetten we Alv en Ro af bij de Applebee’s. Car heeft trek in brood en ik eet helemaal niets. Vandaag voelde ik me niet helemaal top, mijn maag deed een klein beetje raar. Ik ga gelijk naar bed en Car haalt even later de kids op.

Terwijl Tiamo, Ro en ik gaan slapen, gaan onze twee mannen naar de WaWa (benzinestation) op OBT (Orange Blossom Trail). Eindelijk heeft Car het voor elkaar, zijn eerste straatrace in de States. Na al die jaren vragen aan Hondarijders is het dan eindelijk gelukt. Natuurlijk kan hij niet zelf mee racen met onze tanker maar ik vermoed dat hij en Alv de avond van hun leven hebben gehad. Wat een super einde aan een leuke dag gevuld met gekleurde steentjes en de geur van rubber.015

Liefs,

Catirora-alv

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Florida. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.