5. Miami – Stuart

Zaterdag 15 oktober 2016

255 km

Diary of a Shopaholic

 

Dear Diary,

De meesten van jullie weten hoe gek ik ben op winkelen, winkel in, winkel uit, je doet mij geen groter plezier. Slenter hier, slenter daar maar Alvie heeft broeken nodig, dus onze eerst stop is Sawgrass Mills. Een groot outlet winkelcentrum met heel veel luxe dure kledingmerken. Alvie leert snel, kwam hij in maart nog met een goed gevulde koffer naar de States, heeft hij nu een zo goed als lege koffer bij zich. Dit houdt dus wel in dat we echt even broeken moeten kopen en een schoon shirt. Om kwart voor 10 verlaten we ons hotel en nemen wij afscheid van Miami Beach.

001

Dit is toch wel het Walhalla voor de winkelverslaafden onder de lezers. Burberry, Prada, Versace, Jimmy  Choo etc. maar je hebt hier ook de iets betaalbare merken zoals Michael Kors, Tommy, Ralph. Onder het motto van een vrouw heeft nooit genoeg tassen ga ik natuurlijk op zoek naar een nieuwe tas. Het is een teleurstellende dag want ik vind niets naar mijn zin. 002Ro slaagt wel voor een tas en een portemonnee bij de Michael Kors. Afgelopen maart wilde ze heel erg graag een nieuwe zonnebril scoren maar is toen niet gelukt, hier in Florida heeft zij een mooie Versace bril weten te scoren. Natuurlijk mag ook een nieuwe verzameling Uggs niet ontbreken in onze schoenenkast, dus ook die is weer aangevuld. Al met al hebben we weer aardig wat dollars achtergelaten maar ook heel wat dollars bespaard. Voor mijn lotgenoten die totaal niet van shoppen houden fingeer een PANIEK aanval en ik kan je verzekeren dat niemand meer vragen stelt en gedwee de auto in stappen.003

Na onze lunch bij de McDonald’s vervolgen we onze weg naar Lion Country Safari. Om half vier komen we hier aan, we krijgen een cd die we gedurende de route kunnen afspelen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Natuurlijk trekken de leeuwen onze aandacht. We kijken een tijdlang hoe twee jonge mannetjes ijsberen. Zij houden constant het gebied van de twee oudere mannen in de gaten. De oudere heren liggen heerlijk lui en ook zij houden met een oog de jongeheren in de gaten. De vrouwen besteden totaal geen aandacht aan de heren.

We zien hier zoveel verschillende dieren. We rijden hier een uurtje rond en gaan dan naar de parkeerplaats waar we nog even een toiletstop houden. Je hebt hier ook een leuk attractieparkje, aangezien het al 17.00 uur is en het park om 17.30 sluit heeft het voor ons geen zin om naar binnen te gaan.

Alv is toch niet tevreden met zijn aankopen van vanmorgen dus hij wil nog een keer shoppen. Ik ben echt op vakantie met een stel shopaholics. Tom wordt ingesteld op Palm Beach, want daar is ook een outlet mall, nuttige plaats vul ik winkels in en Michael Kors popt op, prima toch. Nee dus, via een hele dure mooie wijk komen we terecht in een super de luxe winkelstraat met weer alle grote merken. Foutje, bedankt.Dit past niet in ons low budget vakatie. Alv vindt een wifi signaal en hij zoekt het adres van het winkelcentrum. Blijkt dat we in West Palm Beach moeten zijn. Alv is zijn teleurstelling te boven aangezien hij nu ook het gevoel heeft dat hij voldoende gekocht heeft. We treffen de kinderen bij de Starbucks waar mijn laptop mee naar binnen gaat om via Hotwire even twee kamers te boeken aangezien we voor vanavond nog geen slaapplaats hebben. We beslissen om toch nog iets meer naar het noorden te rijden en voor een slaapplek te gaan in Stuart. Hotwire heeft een leuke aanbieding en we boeken twee kamers in het Best Western.

Na het inchecken gaan Car en ik gelijk aan de slag met de vieze kleding en worden er twee wasjes gedraaid, binnen het uur hebben we weer schone gevouwen kleding in onze koffers voor de komende dagen. Morgenochtend nog snel een wit wasje draaien. Hopelijk hoef ik dan niet meer te shoppen. Zo komt er eind aan een leuke paniekerige shopaholic dag.

Liefs

Catirora-alv

 

 

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Florida. Bookmark de permalink .

Een reactie op 5. Miami – Stuart

  1. Broertje zegt:

    Wanneer zijn jullie weer thuis?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.