8. Daytona – Orlando

Dinsdag 18 oktober 2016

120 km

 

Vandaag geen geschiedenis, vandaag geen verhaal, vandaag gewoon heel erg  weinig. Ik kom er om 20.00 uur achter dat ik vandaag totaal geen foto’s heb gemaakt. Dit betekent over het algemeen dat we weinig interessants hebben gedaan en meegemaakt.

Ik ben al vroeg op, ik plaats het blog, ontbijt en werk mijn e-mail box van kantoor bij. Het is een lekker productief ochtendje. Het ontbijt is inclusief maar niets bijzonders dus ik laat iedereen lekker uitslapen. Alv heeft de bijbel gevonden en begint zijn ochtend met een goed verhaal.001

We rijden naar de Winn Dixie en hebben daar een cola spuit momentje. Ik doe een sixpack cola in de kar en een blikje begint spontaan te spuiten. Heerlijk ben ik de rest van de dag lekker zoet. Naast Winn Dixie hebben we een Ihop en zo beginnen we de dag weer met een goed gevulde maag.

002

Weer een scary face voor Tiamo

We rijden naar de Congo River Midget Golf maar deze blijkt in Daytona niet in onze Orlando Card te vallen, dus al snel besluiten we naar de Racebaan te gaan. Ook deze besluiten we links te laten liggen aangezien Tiamo net in slaap is gevallen en we het zielig vinden om hem na 10 minuutjes alweer wakker te maken. Dit is een goed excuus voor Alv om een keer terug te komen.

003

Congo River midget golf.

Onderweg komen we natuurlijk allerlei verschillende motorvoertuigen tegen die onze aandacht trekken, deze Pink Lady valt zelfs bij onze heren heel erg in de smaak.

012

The Pink Lady 

We rijden door naar Sanford, op Maritime Drive 120 zit Real Street Performance. Dit is de place to be voor de straatracers die hun auto’s een stukje sneller willen maken. Tiamo en ik blijven in de auto, mij boeit dit allemaal niet zo. Met een oog ben ik met het blog bezig en met het andere oog kijk ik met Tiamo mee naar Tom & Jerry.

Natuurlijk gaan onze andere drie medereizigers wel naar binnen. Binnen hebben zij kennis gemaakt met Antonio en die heeft hen een rondleiding gegeven. Hij heeft hen de Dyno laten zien, dit is een soort loopband voor een auto, waarmee je een auto af kunt stellen. Hij verteld hen waar zijn voorkeur naar uitgaat, dat is een Garrett Turbo maar bij Real Street gebruiken ze een Precission Turbo. Zo merk je maar weer dat een auto bouwen ook heel erg onderhevig is aan smaak en persoonlijke voorkeur. Na een T-shirt gekocht te hebben en wat stickers en visitekaartjes nemen ze na ongeveer drie kwartier afscheid van Antonio. Hieronder een kleine impressie van wat zij gezien hebben.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hierna gaan we weer winkelen. Je zou toch denken dat ze nu wel een keer klaar zijn maar nee hoor, ruim 3 uur brengen we door in het winkelcentrum.

Bij de Starbucks boek ik twee kamers en rijden we naar de Cheesecake factory. Zo komt er een eind aan een rustige leuke dag waarin we niets gedaan hebben maar de tijd voorbij is gevlogen.

014

013

Samen met mijn nieuwe vriendje Santiago

Liefs

Catirora-alv

 

 

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Florida. Bookmark de permalink .

Een reactie op 8. Daytona – Orlando

  1. Dani zegt:

    Ach heerlijk zulke rustige dagen! Is zo af en toe ook wel eens lekker!
    Kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.