7 Virginia Beach

1 mei 2014

Vandaag is de dag dat Dani vertrekt naar Nederland, het concert van Miley Cyrus is uitgesteld dus hij had tot zaterdag kunnen blijven, maar hij kon zijn vliegticket met geen mogelijkheid wijzigen. Om zes uur gaat de wekker en iets na zevenen zijn we bij Ang thuis. We rijden met twee auto’s naar Airport. Na twintig minuten komen we aan bij Norfolk airport en nemen Ang en Dani afscheid van elkaar. Wij drieën lopen nog even met Dani mee en drinken samen met hem een koffie bij de Starbucks. Om half tien is het voor ons ook tijd om afscheid te nemen. Via de Whats-app houden we contact met hem en horen wij dat hij vertraging heeft. Het is zeer waarschijnlijk dat hij zijn tweede vlucht zal gaan missen.

Ondertussen rijden wij terug naar Virginia Beach en maken nog even een stop bij de Dollar Tree om wat inpakfolie en plakband te kopen om de spullen van Ang in te pakken. We zetten Ro thuis af en wij rijden naar het hotel om onze spullen in te pakken en uit te checken. We rijden naar ons nieuwe hotel en checken hier in. We spreken met Ro af bij Honey Bee en wandelen rustig er naartoe waar we een brunch bestellen. Na het eten wandelen we naar huis waar wij Ro achterlaten zodat zij wat spulletjes kan inpakken. Wij lopen terug naar ons hotel, voor mij is het siësta tijd en Car duikt het zwembad in. We weten dat Dani daadwerkelijk zijn tweede vlucht gemist heeft en dat hij nu om zes uur vliegt van Newark naar Amsterdam. Houdt in dat hij een lange zit heeft op Newark Airport.

Rond drie uur komt Ro naar ons toe. Het is ondertussen wel heel erg duidelijk dat dit onze luie dag wordt. We lopen de boulevard op en wandelen rustig naar het Neptunus beeld. We hebben zo rustig gelopen dat we ondertussen bijna drie uur verder zijn. Natuurlijk hebben we onderweg vele fotomomenten en hebben we een hele tijd (als een stelletje gekken) staan zwaaien naar een paal met een webcam. Zowel het thuisfront als wij hebben hier best wel veel lol om gehad.

Na zessen komen wij aan bij het Neptunus beeld, dit is voor vandaag ons eindpunt. Van Dani vernemen wij dat hij, na weer een beetje vertraging, nu toch echt de lucht in gaat en van Ang horen wij dat hij ook bijna bij de 32ste Straat is. Wij treffen elkaar bij het kruispunt van 32ste en Atlantic Ave en stappen snel bij Ang in de auto, waarop hij voorstelt om in Norfolk te gaan eten. Aangezien het nu nog steeds spitsuur is rijden wij eerst naar zijn huis en pakken een uurtje spulletjes in.

Om half acht beginnen onze buikjes toch echt wel te klagen. We pakken de auto en rijden vandaag voor de tweede keer naar Norfolk. We eten bij Doumar’s Cones & BBQ. Dit is een echte zestiger jaren Diner, zo leukkkkk. We parkeren de auto en de serveerster komt naar ons toe, het enige wat er aan ontbreekt, zijn de rolschaatsen. Natuurlijk moeten wij deze Diner nader onderzoeken. Buiten voor de deur staat de oudste nog werkende machine die Cones maakt voor de ijsjes. Al snel komt ons dienblad en wordt het dienblad bij de bestuurderskant aan de deur gehangen. Zodra we iets nodig hebben, hoeven we alleen maar onze dimlichten aan te doen en dan komt de serveerster. Nou, ze heeft het geweten ook, we hebben best vaak gebruik gemaakt van onze lichten. We eten heerlijk en daarna trakteren we ons zelf nog op een heerlijk ijsje, natuurlijk willen wij hier ook zo’n zelf gemaakte cone bij, die trouwens heerlijk vers is. In de auto eten is niet echt ideaal, maar oh zo leuk om gedaan te hebben. Ook dit kan van onze bucket list.

Hierna rijden we naar ons hotel waar bij mij al snel mijn luiken dicht vallen en Car nog even naar de kinderen toe rijdt. Zo komt er toch ook weer een eind aan lekkere lange hang dag, waarin we veel doen maar toch ook weer niets.

Liefs,

Caroraan

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 reacties op 7 Virginia Beach

  1. cadarora zegt:

    Ja, he. Gewoon niets doen, op het balkonnetje en genieten maar

  2. Miranda zegt:

    Sneu he geen Miley Cyrus,en helemaal voor Dani. Enne Rich en ik gaan ook voor zo’n toekomst,lijkt me heeeeeerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.