11. Orlando

Vrijdag 20 oktober 2016

149 km

Na wat wikken en wegen beslissen we dat we vandaag rond Orlando blijven hangen maar gaan slapen in Winter Haven, want morgen willen we naar Legoland. We checken uit en rijden als eerst naar de tentoonstelling Titanic. Er wordt duidelijk gezegd dat er geen foto’s gemaakt mogen worden, natuurlijk heb ik daar een klein beetje problemen mee. Er wordt ook gezegd dat bij de spulletjes die echt afkomstig zijn van de Titanic zwarte bordjes liggen. De rest zijn gewoon leuke replica’s.

We krijgen alle vier een boarding pass, op deze boarding pass staat onze identiteit, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Ik ben een jonge vrouw van 26, Edith Nile, die samen met haar twee kinderen reist van 3 jaar en 9 maanden. Ik kom uit Cornwall, UK en ik reis naar mijn man die in Elizabeth, New Jersey woont. Ik reis derde klas. We wandelen van ruimte naar ruimte waarbij we echt het gevoel hebben dat we op de Titanic rondlopen. Je ziet de telegrafie kamer, een luxe kamer van de eerste klasse, de stuurhut, zelfs de mooie grote bekende trap zien we. De auto waar Jack en Rose hun liefdesscène hebben moet ik natuurlijk echt op de gevoelige plaat vastleggen.

Op de ijsschots legt Car zijn handafdruk vast.  We zijn hier ruim een uur zoet mee, super leuk. Er zijn twee muren met alle namen van de passagiers. Hierop kun je zien wie het overleefd hebben en wie er overleden zijn. Wij hebben het drama van het schip dat niet zinken kon, niet overleefd.

Hierna rijden we naar Boggy Creek  waar we nog een keer op Alligator jacht gaan. Hopelijk hebben we op het meer van Tohopekaliga wat meer geluk. Het is niet druk dus we mogen al snel aan boord en na een kort ritje zien we tussen de waterlelies een alligator zwemmen. Dit is natuur op zijn mooist. Wildlife in zijn eigen habitat. We varen weer verder en komen nog een alligator tegen die lekker beschut tussen het hoge gras ligt te chillen. Hij trekt zich niets van ons aan, ook niet nadat we onze boot weer starten en wegvaren. Na ruim een half uur gevaren te hebben zijn we weer terug. We maken nog wat foto’s en al snel verlaten we Boggy Creek.

We rijden terug naar Orlando en wat in Daytona niet lukte, doen we hier wel. We gaan midget golfen bij Congo River. Wat hebben wij hier gelachen. Alv en Car zijn natuurlijk super fanatiek en Ro en ik doen maar wat. Tiamo heeft het helemaal naar zijn zin want hij heeft gekleurde ballen die hij steeds verzamelt en hij heeft overal stenen om te klimmen en te klauteren. Uiteindelijk denken we dat ik gewonnen heb. We hebben gewoon niet opgeteld, is toch helemaal niet belangrijk, we hebben wel verschrikkelijk veel gelachen.012

We beginnen trek te krijgen, het wordt vandaag Hard Rock Café. Ik geef Tom de opdracht om via de optie nuttige plaats een Hard Rock Café te zoeken. Tom vindt hem en brengt ons naar Hard Rock International, 6100 Old Park Lane, het hoofdkantoor van Hard Rock waar wij zeker niets te eten gaan krijgen. Uiteindelijk eten we bij Outback Steakhouse en laten we Hard Rock voor wat het is.013

Na het eten rijden we naar Fun Spot America. Tiamo heeft het reuze naar zijn zin met het rijden in een vrachtauto en in de theekopjes, de mannen en Ro vermaken zich in de karts en Tiamo en ik gaan in de botsbootjes en spuiten zoveel mogelijk mensen, die langs de kant lopen, nat. Wat hebben wij een lol gehad.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hierna wordt het toch echt tijd om ons hotel in Winter Haven op te gaan zoeken dat is toch nog een ritje van 50 minuten en de vermoeidheid begint nu toch echt toe te slaan.

Liefs

Catirora-alv

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Florida. Bookmark de permalink .

Een reactie op 11. Orlando

  1. Dani zegt:

    Helemaal leuk!! Kijk nu al uit naar de foto’s van LegoLand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.