2016 Florida


Bezocht 25 staten (50%)

Hier ben ik alweer. Eind juni vind ik tickets naar Florida voor in september/oktober voor € 300,–, al snel stuur ik dit berichtje door naar Ro en na even onze mannen bewerkt te hebben gaan  Car en Alv overstag en zijn de vliegtickets geboekt. We vliegen op 11 oktober met Jetair naar Miami en op 25 oktober vliegen we weer terug vanaf Orlando.

Dit keer geen nieuwe staat erbij want in Florida zijn wij voor het blog tijdperk al geweest. In 2008 hebben wij toen een super leuke en verslavende kennismaking gehad met de U.S.A. We zijn toen al in Disney geweest dus die wordt dit keer overgeslagen.

Wat we verder eigenlijk gaan doen dat weten we nog niet, we beginnen in Miami daarna rijden we waarschijnlijk naar Cape Canaveral, gedurende onze trip in 2008 waren we te laat en was het al gesloten. In de herkansing moet het misschien lukken. We zullen ook naar Daytona Beach gaan aangezien hier gedurende onze eerste week de biketoberfest is. St. Agustine wil ik graag bezoeken aangezien dit het oudste stadje is van de Verenigde Staten gesticht door onze “geweldige””liefdevolle” voorvaderen. In 2008 hadden we te veel andere to do’s op het lijstje staan dat St.Agustine toen gesneuveld is.  Daarna zullen wij de laatste week doorbrengen in Orlando.

Eerst nog even van de zomervakantie genieten en dan ga ik mij storten op de planning van onze nieuwe reis naar ons favoriete vakantieland.

Liefs,

Carora-alv

P.S. ik vergeet ons meest kostbare bezit, dus de aftiteling moet zijn :

Liefs,

Catirora-alv

 

Dit bericht werd geplaatst in 2016 Florida. Bookmark de permalink .

3 reacties op 2016 Florida

  1. Mary zegt:

    Geweldig! Mooie reis weer, zin om je weer te volgen.

  2. Miranda zegt:

    Leuk,ik ga je weer volgen!!!!

  3. Romy zegt:

    Hey jouw einde mist de meest belangrijke reiziger!! Verder ben ik wel iver enthousiast over onze reis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.