9 Virginia Beach – Richmond

3 mei 2014 (172 km)

Vandaag beginnen we rustig. Nadat Car een ontbijt heeft gehaald checken we om 11.00 uur uit. Vandaag is er in Virginia Beach een cheerleaders wedstrijd waardoor het overal gezellig druk is en we overal auto’s tegen komen met teksten op de ramen. We rijden richting de kinderen en zien onderweg een bordje met “garage sale” staan, wat ons al snel doet besluiten om dat bordje maar te volgen. Hierdoor belanden wij in een hele leuke straat, met aan weerszijden mooie huizen. De “garage sale” vinden wij niet veel voorstellen. De straat daarentegen vinden we heel erg leuk. Het leukst in deze straat vind ik toch wel een boom. Het is een oude boom, zijn top is geknakt. Maar trots heeft hij de wegbeheerder gedwongen om het asfalt om hem heen te leggen.

Bij het kruispunt van Lakeside en Wilder spreekt een man op leeftijd ons aan. We beginnen een praatje met hem. Hij verteld trots dat hij zijn huis hier 20 jaar geleden heeft gebouwd en laat ons in zijn achtertuin wat foto’s maken over het meer, Crystal Lake. Het is een prachtige omgeving, zo verstopt achter in 53rd Street. Hij raadt ons ook aan om in Chicks Oyster Bar te gaan eten, zodra wij onderweg zijn naar Richmond. Hier eten de locals, zegt hij. Goed eten in een mooie omgeving. Voor deze tip bedanken wij hem, maar in ons achterhoofd weten wij dat we daar niet gaan eten, want vandaag hebben wij het afscheidsbarbecue van Ang. We nemen afscheid van Brent en vervolgen rustig onze weg naar de kinderen.

Bij de kinderen gaat alles in een rustig tempo en nadat we op Priceline een kamer in Richmond geregeld hebben, lopen wij naar de boulevard. Er is vandaag een vliegerwedstrijd. Op de boulevard is het gezellig druk, overal zie je cheerleaders lopen en door de vliegers in de lucht is het hier goed vertoeven. Vanaf een bankje genieten we van alles wat er om ons heen gebeurd.

Nadat we een ijsje gegeten hebben bij de Dairy Queen wordt het toch wel weer tijd om terug te gaan naar huis en te helpen bij de voorbereidingen van de bbq. Kim, een vriendin van Ang is er al. De bbq wordt gehouden bij Matt en Adam op de oprit. We spelen een paar spelletjes “cornhole”. Cornhole zijn twee planken, iedere plank heeft een gat, je moet proberen om zakjes met pitten in dit gat te gooien. De planken staan op 27 feet (ongeveer 8 meter) van elkaar. Lukt het om een zak door het gat te gooien dan krijg je 3 punten, blijft je zak op de plank liggen dan krijg je 1 punt. De eerste die 21 punten heeft wint en mag blijven staan. Het was een hele gezellige middag en hebben weer kennis gemaakt met een klein stukje van Ang’s leven hier.

Om kwart over zes is het voor ons dan toch echt tijd om afscheid te nemen en naar Richmond te rijden. We checken in en al snel ben ik met de foto’s en het blog bezig en gaat Car op onderzoek uit. In het zwembad schijnt het druk te zijn en buiten in de tuin wordt er door een groep mensen cornhole gespeeld. Hierna kijken we nog een beetje tv en is de dag weer voorbij gevlogen.

Liefs,

Caroraan

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.